Distributiecentrum Doornhoek in Veghel

Vetipak


Uitdagingen, wij houden ervan. Zo zijn we onlangs voor Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling gestart met de installaties van de nieuwe productiehal en kantoorlocatie van Vetipak in Veghel. Vetipak verpakt voedingsmiddelen. Dat betekent uiterst specifieke klimaatcondities. Maar dat niet alleen. De deadline is de echte uitdaging. 1 december ’24 moet de hal gereed zijn, zodat Vetipak uiterlijk 1 januari ’25 kan starten. Het kantoor wordt vooralsnog 1 februari ’25 in gebruik genomen.

Voldoen aan de wens

De reden daarvoor is helder. Vetipak wil het pand zo snel mogelijk in gebruik nemen vanwege de hoge kosten die elke dag vertraging met zich mee zou brengt. Wij zien in elk geval genoeg ruimte om te kunnen voldoen aan deze wens.

 

Temperatuur waarborgen

Bij Heesmans zijn we onderscheidend in het waarborgen van temperatuur, ongeacht het type pand. Productiehallen zijn wat dat betreft altijd een mooie uitdaging. Immers, hoe houd je een hal van 200 x 100 meter en 14 meter hoog 365 dagen per week ongeacht de weercondities buiten constant op een temperatuur tussen minimaal 18 Celsius (tijdens de winter) en maximaal 22 Celsius (tijdens de zomer)?

Gedegen voorbereiding

Laat dat maar aan ons over. Wij garanderen altijd een gedegen voorbereiding en stemmen de keuze voor materiaal en apparatuur af op de specifieke wensen van de eindgebruiker. Het scheelt natuurlijk dat we beschikken over veel specifieke kennis van productiehallen en exact weten welke apparatuur geschikt is voor welke hal in combinatie met de behoefte van de gebruiker.